♥erry ni sape?

erry ngok
Just called me erry, im 22Year old but my looks like 18teen.HAHA coz my body quite small but im taller than my nyd ucuk2,ngee~im just simple person alike. anti racism activities and im Anti-FA,sorry my bad english. haih!Im programmer,designer,coder,scripter DBier,TMier,penjaja :D papepun aku just insan bese. arap korg follow add aku yg x seberapa ni k.Trimas.

♥Keinginan

Mahukan Nyd
Nak ada beby dgn beliau
Pastu xmo kawen 2 ke 3 ke 4 ke. coz beliau da mcm 4 in 1.


♥Paling Penting

BB Ucuk tmbm
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi

♥Cakap-cakap

your tagboard code

♥MEMORIES


•December 2010

•January 2011

•February 2011

•March 2011

•April 2011

•May 2011

•June 2011

•August 2011

•October 2011

•November 2011

•March 2012


♥MUSIC

Music: ♬

Gio - Bila Cinta
♥CREDITS

♥Picture upload :PHOTOBUCKET
♥Coding :
♥Image: 1

Powered by Blogger


Monday, March 26, 2012


Assalammualaikum w.b.t. lama rasa nya tak update blog aku ni. ni update utk sepanjang awal bulan februari sampai la skg.,,

Hm so far bulan februari ni tak banyak yang berubah. mcm biasa aku dgn keje freelancer aku, buat upah blog2 pastu ambek stok2 brg cmtu.. then cam jrg sms GF aku coz aku busy sesangat.. kdg2 smpai aku rase serba salah pun ada. sbb abai kan dia cmtu je tp xpe aku tau dia paham situasi aku..

next..

awal bulan 3 lak.. aku kena kencing ng supplier akuuuuuu 8k kotttttttttt.. gile r.. kes polis terus. mmg bebulu gileeee aku tyme tu. da la duit customer aku tu nasib customer aku tu jenis yang professional, mmg aku cari smpai dpt natang tipu duit aku tu.. so far dia dah bayar 2k setengah.. balance lg 6k.. eeeeee tp smpai skg x byr2 lg.. tp xpe. allah masa esa ... lg maha mengetahui. doa org yg teraniaya makmul jugak nanti. mudahan2 amin! :)

dalam kes tu jgk.. si GF aku ni sempat lak wish " happy anniversary hubby" ngee~ gilak la.. tyme2 aku cenggini pun dia sempat buat ati aku jd sejuk.. laff u syg.. <3<3

then sepanjang minggu tu aku always busy je. balik ipoh kejap2 je.. ipoh thru KL.. penatttt.. dhtu kena tinggal ng bas dekat RnR Sg.Bulohh tyme tu bas benti..aku turun la nak g kencing ng bli air jap... gilerrr ..rase nak nanges mase tu. tp ntah kenape aku jdi tabah sbb GF aku tu cakap cmni " B sebelum ni x penah tau nak putus2 asa.."..aku terus jdi cam celaru.. terus aku jdi tabah lek. sbb aku pk beg aku ada kat dlm bas tu..aku doa byk2 last2.. beg aku ada kat tangan staff Bas tu.. yey!!!

Then skg ni aku pulang ke hometown semula... sementara nak kumpul duit sikit nk p gegar balik mamat yg kencing duit aku tu..

on 1 sweet day.. akun detim dengan my laff2..

hehe.. sweet kan? ngee :DD sampai mak aku sendiri pun gtaw " eh angah.. tembam jugak eh makwe kamu ni tp dia ni lawa".. sumpah aku senyum je smpai tertido.. hehe sbb mak aku jenis payah nak puji tambah2 lg gf2 aku sebelum ni. aku rasa yang ni yg terbaik buat aku dan kami :) amin. Bila aku susah.. dia jgk yg byk tlg aku.. blnje aku mkn, bg aku pnjm wet coz aku dha kering kontang coz duit byk habis ng kes2 aku tu.. aku syukur sangat bila dpt Gf cenggini :) bukan syukur sbb dia perabes duit kat aku.. tp syukur sgt coz dia paham situasi aku yg cmni. papepun syg. thanks sgt2 :) dengan pernikahan je dpt membalas jasa2 syg tu.. hehe

erry kacak lagi bergaye | 10:43 AM

Saturday, November 26, 2011


Dem.. penat gile2 smlm.. dah g KL pastu cancel sbb aku tgk kolej tu semacam je mendap gile pun ade.. grrrr n lg 1 mmbe aku tu lak wat hal.. tibe2 lak dpt kol gtaw awek dye eksiden then konon nye dye down..pdhl dah smpai sne pun.. mmg cam &^%&& n aku sempat lg sound " kalo smpai ipoh t aku nmpk awek hg sihad mmg aku doa2 kan dye cpt mampos.. aku paling x suke nk buang2 mase ni"... bole pk la kan.. mane pntg mane x.. kalo aku jd tmpt mmbe aku tu.. aku lg pnting kan future dr duk pk sal pompuan ni. bkn nye x pntg but tu kalo leh ltk no.2 n future tu yg 1. sbb future tu yg boleh wat no.2 tu jd utama then, mmg wat aku bengang gile2.. ng penat nek LRT grrr last2 aku decide study kat ipoh je la. atleast dkt n sng nk cr keje part time. Papepun thx syg coz support me :)

aku ngantok gile2 ni.. waaaaaaaaaa

erry kacak lagi bergaye | 2:27 AM

Tuesday, November 22, 2011


Hepi gile2 arini. sbb .. pas je gado2 twos ajak dating. ingatkan x jadi td. dem ! ntah cmne aku brani lak ckp cmni " hm jgn sedih2 aw sbb owg nti nk study bkn nye duk maen2 kat KL tu.. boleh ke tggu owg ni? betoi? ".. tibe2 lak dye nanges.. perh! sumpah aku nk nanges kot ,mane nk tahan tgk dye leh nanges cmtu. aku ye2 je kesat air mate dye tu.. konon nye aku ni tabah.. sumpah aku mane la tabah mane pun. kdg2 tu je aku terpakse simpan.. wuwu~ aku yg nk nanges dah td :(

Papepun wait for me okay sayangs <3<3

Even papepun jadi. b tetap setia ng syg :) trust me okay :) Thanks because become my soul :)

erry kacak lagi bergaye | 1:58 AM

Monday, November 21, 2011


Haha malaysia menang ng indog! nice dude... ni ha ada gift utk korang.. pic ni wat aku gelak2 je..

Hambik kau indogsial! siap anta dukun duk men estrey rokok ke ni pakcik? HAHA gudnite guys. kbai mau tido

erry kacak lagi bergaye | 12:36 PM


Ni entry aku nk ngadu naseb kt korg..

Korang rase an..korang hepi or bengang kalau korang de mase yg paling2 singkat nk jmp ng org yg korang syg tu? sbb mane la taw kot2 pasni korg mmg susah nk jmp dah d sbbkan hal2 tertntu? korg rase cmne? tp kan. bile kawan2 si dia yang tersayang tu ajak dia p mane2 " ha allo2 la aku eh.. aku kompom pegi" dlm situasi kat sni korg dpt pk x mne 1 yg paling pnting? n wat mcm acuh x acuh tu spe? sggup nk tgu aku ke kalo da asek mcm2 je alasan nk bg even ngah tipis nk jmp lg bpe ari je lg ni? cmne lak tu? bole ke tggu cenggitu? ouh aku rase better cr org len dlm mase 2 taun setengah sementara nk tgu aku abis study.. toi x? then bila aku dh abis study then mai la balik kat aku? iye dak? hahaha papepun. im so mad n sad. FULLSTOP.
Papepun doa kan aku de semangat nk smbung study tu sbb aku rase enroll study tu yg wat aku leh success.. KBAI!

erry kacak lagi bergaye | 4:19 AM


Adoyai x lame lg dah nk jd student.. punye la 5taun x masuk skola da. dem ! pastu tibe2 kne blaja lek. da la kos gila lari dr pe yg aku study sblm ni(accounting). haha xpe la aku suke masuk macam2 bidang ni atleast xde la aku ni buta ilmu ye dak?

Dalam kes percintaan  lak, ngah dah jauh ni la nti masing2 kna ambik alih pe yg masing2 dah jnji pd diri sndiri, setia, jujur, amanah, tabligh, fatanah? yke cmni? AHAH lebih kurang la, sbb bila dah jauh ni masing2 kna jujur n percaya also setia utk menunggu, tp kalau dah rasa xleh nk tggu da apa boleh wat an. aku ni da la x reti nk ngorat2 gurl ni.. siyes.. ng gf aku skg pun bkn ny aku ngorat pun. ntah cmne leh sangkut.. hehe maybe sbb dr anset jatuh ke ati.. mungkin. tu la sal kalo aku single cmne pun nti if kami xde jodoh mean aku xde sape2 da..da la x reti ngorat girl.. kompom xde sape nk melekat kan? malang2.. tp if dia xde. mean aku dah xde semangat dah. coz aku enroll study ni pun sbb pk masa dpn kami je :) dia diploma system computer.. nti bila dah beso leh jd ahli politik men game2 dlm opis agak nye.. hehe.. aku lak? hm diploma in culinary art..bukannye seni lukisan nye. ni mcm seni masakan camtu..muke ganeh tp ambik kos jambu? nk gelak?ha gelak la smpai lebam. nti kalo nk suh aku masak lauk peberet korang nti kan aku jwb "puiii"
kejam? haha xde kot. tu bru sikit. kalo x mcm2 ayat kurang memuaskan kua nti.. hagagaga!

camni la aku nti.. hahahahahaha!!papepun hope dia(gf) boleh setia n tggu aku smpai aku dpt pgg diploma pastu kasi tnjuk kat ibu ayh dia.. pastu kompom dah restu sal hubungan sejati ini..ngee~ amin2!
==================================================================================

LAGU NI DITUJUKAN KHAS KHAS UTK UTK DI NURNIDA ANAK HJ AMRAN :)


erry kacak lagi bergaye | 1:52 AM

Sunday, November 20, 2011


Dah nak kul 4pagi dah ni. haih! mate x lelap2 duk ngadap game HONS ni.. cengeng betoi.. grr!!

Sebab pasni dah susah nak men game dah. kne stop.. adoyai.. pe leh wat, demi nk kejo cita2 punye pasai. kadang2 aku de jgk bayangkan mst bes kalo aku dpt keje gaji 4 5k sebulan.. perh! gaji2 je dah boleh beli mcm2..bak kate GF aku adik pmpuan aku, bia susa2 dlu.. sng2 kemudian. mudahan2 aku leh abis kan study aku nti. amin ! :) mak pun dah restu kan. ngee~

erry kacak lagi bergaye | 11:44 AM