♥erry ni sape?

erry ngok
Just called me erry, im 22Year old but my looks like 18teen.HAHA coz my body quite small but im taller than my nyd ucuk2,ngee~im just simple person alike. anti racism activities and im Anti-FA,sorry my bad english. haih!Im programmer,designer,coder,scripter DBier,TMier,penjaja :D papepun aku just insan bese. arap korg follow add aku yg x seberapa ni k.Trimas.

♥Keinginan

Mahukan Nyd
Nak ada beby dgn beliau
Pastu xmo kawen 2 ke 3 ke 4 ke. coz beliau da mcm 4 in 1.


♥Paling Penting

BB Ucuk tmbm
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi

♥Cakap-cakap

your tagboard code

♥MEMORIES


•December 2010

•January 2011

•February 2011

•March 2011

•April 2011

•May 2011

•June 2011

•August 2011

•October 2011

•November 2011

•March 2012


♥MUSIC

Music: ♬

Gio - Bila Cinta
♥CREDITS

♥Picture upload :PHOTOBUCKET
♥Coding :
♥Image: 1

Powered by Blogger


Monday, March 26, 2012


Assalammualaikum w.b.t. lama rasa nya tak update blog aku ni. ni update utk sepanjang awal bulan februari sampai la skg.,,

Hm so far bulan februari ni tak banyak yang berubah. mcm biasa aku dgn keje freelancer aku, buat upah blog2 pastu ambek stok2 brg cmtu.. then cam jrg sms GF aku coz aku busy sesangat.. kdg2 smpai aku rase serba salah pun ada. sbb abai kan dia cmtu je tp xpe aku tau dia paham situasi aku..

next..

awal bulan 3 lak.. aku kena kencing ng supplier akuuuuuu 8k kotttttttttt.. gile r.. kes polis terus. mmg bebulu gileeee aku tyme tu. da la duit customer aku tu nasib customer aku tu jenis yang professional, mmg aku cari smpai dpt natang tipu duit aku tu.. so far dia dah bayar 2k setengah.. balance lg 6k.. eeeeee tp smpai skg x byr2 lg.. tp xpe. allah masa esa ... lg maha mengetahui. doa org yg teraniaya makmul jugak nanti. mudahan2 amin! :)

dalam kes tu jgk.. si GF aku ni sempat lak wish " happy anniversary hubby" ngee~ gilak la.. tyme2 aku cenggini pun dia sempat buat ati aku jd sejuk.. laff u syg.. <3<3

then sepanjang minggu tu aku always busy je. balik ipoh kejap2 je.. ipoh thru KL.. penatttt.. dhtu kena tinggal ng bas dekat RnR Sg.Bulohh tyme tu bas benti..aku turun la nak g kencing ng bli air jap... gilerrr ..rase nak nanges mase tu. tp ntah kenape aku jdi tabah sbb GF aku tu cakap cmni " B sebelum ni x penah tau nak putus2 asa.."..aku terus jdi cam celaru.. terus aku jdi tabah lek. sbb aku pk beg aku ada kat dlm bas tu..aku doa byk2 last2.. beg aku ada kat tangan staff Bas tu.. yey!!!

Then skg ni aku pulang ke hometown semula... sementara nak kumpul duit sikit nk p gegar balik mamat yg kencing duit aku tu..

on 1 sweet day.. akun detim dengan my laff2..

hehe.. sweet kan? ngee :DD sampai mak aku sendiri pun gtaw " eh angah.. tembam jugak eh makwe kamu ni tp dia ni lawa".. sumpah aku senyum je smpai tertido.. hehe sbb mak aku jenis payah nak puji tambah2 lg gf2 aku sebelum ni. aku rasa yang ni yg terbaik buat aku dan kami :) amin. Bila aku susah.. dia jgk yg byk tlg aku.. blnje aku mkn, bg aku pnjm wet coz aku dha kering kontang coz duit byk habis ng kes2 aku tu.. aku syukur sangat bila dpt Gf cenggini :) bukan syukur sbb dia perabes duit kat aku.. tp syukur sgt coz dia paham situasi aku yg cmni. papepun syg. thanks sgt2 :) dengan pernikahan je dpt membalas jasa2 syg tu.. hehe

erry kacak lagi bergaye | 10:43 AM