♥erry ni sape?

erry ngok
Just called me erry, im 22Year old but my looks like 18teen.HAHA coz my body quite small but im taller than my nyd ucuk2,ngee~im just simple person alike. anti racism activities and im Anti-FA,sorry my bad english. haih!Im programmer,designer,coder,scripter DBier,TMier,penjaja :D papepun aku just insan bese. arap korg follow add aku yg x seberapa ni k.Trimas.

♥Keinginan

Mahukan Nyd
Nak ada beby dgn beliau
Pastu xmo kawen 2 ke 3 ke 4 ke. coz beliau da mcm 4 in 1.


♥Paling Penting

BB Ucuk tmbm
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi

♥Cakap-cakap

your tagboard code

♥MEMORIES


•December 2010

•January 2011

•February 2011

•March 2011

•April 2011

•May 2011

•June 2011

•August 2011

•October 2011

•November 2011

•March 2012


♥MUSIC

Music: ♬

Gio - Bila Cinta
♥CREDITS

♥Picture upload :PHOTOBUCKET
♥Coding :
♥Image: 1

Powered by Blogger


Saturday, December 11, 2010



hmm, kdg2 aku ni cpt tacing ng ape yg org sekeliling aku wat kat aku.. even aku tacing aku xpenah nk citer kat sesape.. cume diari ng blog ni je tmpt aku ngadu/ngade2,maybe aku ni x se perfect mane2.. hm tp aku de jgk ati,jiwa,perasaan aku sendiri, ble tingat balik ksh2 aku mmg skt ati giler.. np la aku yg mst jg ati org tp org lgsung x nmpk pe yg aku buat? huh!! tp org len yg x berkenaaan lak yg sebok2 nk ambk ati aku.. wtf! who care? mybe slh aku jgk.. slalu ignore ng mane2 org yg ambk brt kat aku dlu.. yg care, yg pndai wat aku sejuk kalo aku ngah hot..hmm..kdg2 ble aku toi2 kck ati/sakit ati.. aku lebih rela mendiam drpd duk mrh x tentu pasal.. kucen2 aku yg jd mngse keadaan . thx kucen. ko je yg ley phm aku ni camne. kalo aku nga hot ko lgsg x main2 ng aku.. ko mmg jns yg memaham :)

erry kacak lagi bergaye | 7:16 PM


Sume mcm kebetulan, adoyai.. membe2 si nurnyda syafiqa sume nye kamcheng2 ng aku..thx mok;yg kdg2 slalu wat aku tergelak sorg2 ng slalu havoc, mal; mase mule2 knl dlu aku agak kekok sikit ng dye, agak sombong mcm mule2 dulu tp skrg tiap2 ari mst jmpe.. ahahha tp skrg aku agak bz ng biznes2 ng keje part time lg =,= huh! may demon bless me! masz; sorg yg sporting, byk ckp tp aku dpt rase kan sumthing dlm ati dye.. dye mcm sorok something then tunjuk kat lua yg dye tu cam hepi2 je..dont try liar me with ur face. hoho.. idham; si mangkok yg rajin kaco2 aku..ahahaha.. tp tataw lak dye duk dkt ng taman aku.. tp jauh la jgk.. bru knl dah mcm2 projek nk buat =.= ler~ paeh; sorg yg misteri..kdg2 x byk ckp.. tp kalo dpt sembang mst ke arah rempit2.. hadoi! aku x suke rempit2 senanye.. tp aku ske berkawan ng dak2 yg cmni..pndgn diorg jauh tp lebih kepada rempit2 jgk..ahaha piah,zaty,qila sume ley masuk ng kepala aku ni.. well aku ni kan ramah kan3 syg.. ahahahha oh shit si man..ntah camne ley rapat ng dye..ahhaha

erry kacak lagi bergaye | 6:46 PM


Alkisah bout my gurl preng ever. Kadang2 bile ingat balik camne kiteorg meet n kawan dulu mmg cam kelakar . 1st kalo x silap. kiteorg knl dlm 11hb august. 1stly aku mmg tersalah kol numb, masa tu jgk mmber yg kasi numb dye suh aku yg eja kan. Hehe. sje try n try, n pd 2 hari kemudian nye.. rase mcm nk bg balik numb kat mmbe balik, tp tataw lak yg masuk ari ke 2 tu jgk kiteorg mcm rapat . Thx GOD! :D
 so termaktub dlm kalender 14august. Yea xkan lupe ng tarikh tu, coz aku mmg jns yg ingat n susa nk lupe. even meet sekali pun ttp ley ingt/cam muke.. bahahahha!!
so far, dlm jangka masa 4bulan(disember) mmg mcm2 jd,.. huh!~papepun sume nye ade hikmah,ble tingat2 balik ng ape yg sebelum2 ni wat kat aku lg wat aku sakit ati, hope yg ni xde nk jd mcm sebelum2 nye. hm n 1 more thing, aku ni jns yg memendam.. so phm2 je la.. sume org pun de limit patientlsm dye sendiri :) then aku xkan bg sesape pijak2 aku atas kelemahan aku.. mybe aku ni nmpk je cool, tp senanye eh mlas la nk citer.

NurNyda Syafiqa
 
uish, nurnyda syafiqa nme d beri,so far mase mule2 knl mmg x bpe nk paham ng sikap dye tu., ade je silap..ade je salah. ntah pe yg salah nye. org yg agak hot tempered tp x lame. just a lil hours mcm tu.even gado camne pun .. aku taw yg dye tetap syg kan aku "ily b"..hi2 malu ai..ahaha.. so far aku leh thn ng sume kerenah2 dye. bak cam aku kate dlu kat dye "jge bb ni dah mcm jge 7org beby yg lain2 kaum:..so skrg ni dah lebih comportable.dye sorg yg manje,caring,agak garang(sumpa x tipu) tp aku paling suke tgk dye snyum n wat dye ketawa..:) wat aku lega sgt2 n ase happy sgt even dye tataw kadang2 tu aku mmg terlalu penat.papepun I LOVE U SAYANGS.JGN GATE2 AW..

erry kacak lagi bergaye | 6:28 PM


adoyai.. serabot2..lapo2..penin2..aiyo! tgu mase nk meletus ni..ee!!!!!kimak nye boss.. diam2 jgk.. dye ingt aku hape..bangsat!!LMAO!

erry kacak lagi bergaye | 5:09 AM


totally sakit lua dlm!!grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!

erry kacak lagi bergaye | 5:00 AM

Friday, December 10, 2010


x suke2!!! aiyo!!! 11disember mmg x syok! 16jam keje non stop! giler pe keje cc camni.. mentang2 aku ni part time dye uat aku cm ni.. siap ah nnti aku wat kat kau camne nnti Ah Seng ma chau hai!!!






erry kacak lagi bergaye | 11:43 PM


Photobucket


She is a part for my life now. uish!! miss nyda.. i really2 need u sayangs :D


NEVER LET U GO

erry kacak lagi bergaye | 11:34 PM


Photobucket

test test..hmm...just call me erry..21 going 20years...my wonderfull hometown ipoh...kini aku sedang mempelajari ape itu erti kehidupan yang sebenar dan ingin memahami keadaan di sekelilingku...seperti aku yang lahir di dunia yang trlalu byk perkara yang ingin aku pelajari...kalu blh r.. hobi masa lapang ialah termenung sambil makan biskut.kadangkala hobi aku lebih kpd tidur..ahaha..masih muda remaja,suka ketawa,suka hati,simple dan kadangkala aku suke mwepek.seorang yang low-profiled[cewah!]...hah! jgn anda menilai aku dgn citarasa aku dgn musik sbb aku hanya budak yang suke pade bunyi yang bising2!kini aku bercita2 ingin menjadi....ntah! cepat rasa buhsan.suka dengar radio.sangat sukakan muzik[music is art thinking sound]especially...... (((grind,techgrind,mathcore,chaoticgrind,chaos,noise,death,gore,drone)))sukakan segala benda yg berkaitan dengan seni ![seni merangsangkan keperibadian kita]sukakan benda2 yg lama dan buruk[ia unik]tapi aku suke gak benda yang berteknologi...sukakan diplomasi daripada kekerasan.more a beliver than a cynic.taberapa suka duduk di rumah dan asyik berjalan sampai taingat maghrib.haha..selalunye kedai mamak r aku lepak smpai kepagi..seorang pemalas yg gemar buat kerja apabila di suruh.kurang mudah mesra dengan mereka yg baru dikenali,tapi bisa menjadi ramah apabila kena pada tempat dan mood nya.serius apabila sedang berfikir@mambuat kija yg disukai.sering termenung dan berangan-angan dgn memikirkan perkara yg paling halus yg selalunya tidak releven dengan kehidupan seharian.kurang keyakinan diri walaupun sesekali over confident.belives that the world is getting hotter and the ozone is getting thinner..also belives that ribena berries are cannibals.dari segi fizikal,tinggi,kawan aku ckp aku kering,kulit gelap cikit je.....dari segi penampilan pula,kadangkala agak selebet.kadangkala agak kemas.selebihnya,saya hanya manusia biasa...percaya pada diri anda..peace!
Really love sumOne special.. love u miss nyda

erry kacak lagi bergaye | 11:29 PM