♥erry ni sape?

erry ngok
Just called me erry, im 22Year old but my looks like 18teen.HAHA coz my body quite small but im taller than my nyd ucuk2,ngee~im just simple person alike. anti racism activities and im Anti-FA,sorry my bad english. haih!Im programmer,designer,coder,scripter DBier,TMier,penjaja :D papepun aku just insan bese. arap korg follow add aku yg x seberapa ni k.Trimas.

♥Keinginan

Mahukan Nyd
Nak ada beby dgn beliau
Pastu xmo kawen 2 ke 3 ke 4 ke. coz beliau da mcm 4 in 1.


♥Paling Penting

BB Ucuk tmbm
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi

♥Cakap-cakap

your tagboard code

♥MEMORIES


•December 2010

•January 2011

•February 2011

•March 2011

•April 2011

•May 2011

•June 2011

•August 2011

•October 2011

•November 2011

•March 2012


♥MUSIC

Music: ♬

Gio - Bila Cinta
♥CREDITS

♥Picture upload :PHOTOBUCKET
♥Coding :
♥Image: 1

Powered by Blogger


Monday, October 17, 2011


Hm aku pun tataw np ng aku baru2 ni, de je x kne je ni. mcm da kosong da, pastu lpk ng kengkawan pun da xde topik pe nk smbg da. kalo smbg pun topik sal mase dpn je, pastu ase cam jiwe ni dah xde pape da. cam idop pun sorg2 je. siyes. maybe ni mksd nye aku dah toi2 fedap? nymph ng sume bnd yg dah jadi b4 ni? wallahhualam. aku sndri pun tataw camne nk describe ni. yg pasti nye aku tol2 kosong skrg. aku mmg bole setel mcm2 bnd masalah, tp cmne ng masalah idop aku lak? anyone boleh FIXED?


17oktober- sambung len kali

erry kacak lagi bergaye | 5:23 AM