♥erry ni sape?

erry ngok
Just called me erry, im 22Year old but my looks like 18teen.HAHA coz my body quite small but im taller than my nyd ucuk2,ngee~im just simple person alike. anti racism activities and im Anti-FA,sorry my bad english. haih!Im programmer,designer,coder,scripter DBier,TMier,penjaja :D papepun aku just insan bese. arap korg follow add aku yg x seberapa ni k.Trimas.

♥Keinginan

Mahukan Nyd
Nak ada beby dgn beliau
Pastu xmo kawen 2 ke 3 ke 4 ke. coz beliau da mcm 4 in 1.


♥Paling Penting

BB Ucuk tmbm
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi

♥Cakap-cakap

your tagboard code

♥MEMORIES


•December 2010

•January 2011

•February 2011

•March 2011

•April 2011

•May 2011

•June 2011

•August 2011

•October 2011

•November 2011

•March 2012


♥MUSIC

Music: ♬

Gio - Bila Cinta
♥CREDITS

♥Picture upload :PHOTOBUCKET
♥Coding :
♥Image: 1

Powered by Blogger


Tuesday, February 22, 2011


Hurm lame x update blog.. ni nk update lg.. urm ntah la.. tataw nk start dr mane ke mane.. tensen.stress.bullshit sume ade.bengang totally.. xpe r bia kan.. urm skg ni aku nk gtaw ape yg aku x suke/pantang.. k aku paling pantang ng org yg x dgr ckp aku.. even bnd tu ade sbb tp aku xnk gtaw.. sume nye pakai AKAI nk pk pe sbb nye.. sndiri mau ingt.. tp kalo dah bnd yg sme asek aku ulang2 je.. that mean.. aku dah FEDAP.. so kalo aku dah penah.. kot cmne pun aku malas nk layan.. wta la pape pun.. kalo aku dah jd mcm ni.. pandai2 la cr jalan cmne nk kasi aku ilang fedap sume tu.. so.. kalo nk kwn ng aku ke pe ke.. jgn kasi aku FEDAP .. tu je.. semekom.syg korg.. mybe ni last blog. No more update.

erry kacak lagi bergaye | 11:20 AM