♥erry ni sape?

erry ngok
Just called me erry, im 22Year old but my looks like 18teen.HAHA coz my body quite small but im taller than my nyd ucuk2,ngee~im just simple person alike. anti racism activities and im Anti-FA,sorry my bad english. haih!Im programmer,designer,coder,scripter DBier,TMier,penjaja :D papepun aku just insan bese. arap korg follow add aku yg x seberapa ni k.Trimas.

♥Keinginan

Mahukan Nyd
Nak ada beby dgn beliau
Pastu xmo kawen 2 ke 3 ke 4 ke. coz beliau da mcm 4 in 1.


♥Paling Penting

BB Ucuk tmbm
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi

♥Cakap-cakap

your tagboard code

♥MEMORIES


•December 2010

•January 2011

•February 2011

•March 2011

•April 2011

•May 2011

•June 2011

•August 2011

•October 2011

•November 2011

•March 2012


♥MUSIC

Music: ♬

Gio - Bila Cinta
♥CREDITS

♥Picture upload :PHOTOBUCKET
♥Coding :
♥Image: 1

Powered by Blogger


Sunday, January 23, 2011


Hmm, sedey,sebak sume ade.. urmm ntah la.. toi ckp umi aku kdg2 kebahagiaan nie x lame..ade je bnde yg x kne.urm always something wrong.. urmm depend individual utk hadapi sume tu..urm aku ase yg aku ni mcm JAHAT SGT2 n EVIL.. urm knp la manusie name melayu nie suke tgk keburukan org je.. tp bile kebaikan? lgsung mcm aram x nmpk..ke xnk ambek pot? wallahhualam.. urmm.. suke pndg dr segi lua tp dlm?? kot ye pun aku ni JAHAT n EVIL ade aku kaco ank2 dare korg?! ade aku wat hal ng ank2 korg?!!huhHh!!!! sume ni wat aku toi2 TIRED!! bru nk epy jd mcm2 hal..hmm!!sumpa aku toi2 emosi skrg.. hmm

erry kacak lagi bergaye | 12:08 PM

Monday, January 17, 2011


JAN17,beli bunga utk dye..tu pun kelam giler tyme nk beli..nsb bek knl ng florist situ..so xde mcm segan lak even ase mcm segan giler2..nsb bek de mmbe yg beli bunge utk gf dye skali..hehe..so smbil2 beli tu borak2 ng dye..so xde mcm segan sgt..bla..bla..bla..bla.. tetibe florist tu tnye "asal bunge u mcm pelik je 2 colors mean different meaning?"..pastu aku pun menjawab "yup.. 2 colors tu mksud nye lain2 xsme..1 kaler =1 meaning.. kalo 2 color= 1 meaning but different word" "yke?pe mksud colors2 nie..?"aiyo! xley gtaw la auntie.." "u nie kan..kasi la knowledge sikit kat i mane taw t i bole gtaw kat customer2 lain.. i jgk untung then i kasi u lebih2 sikit bunge" ".ahaha!!kk maksud nye ...................." "owh! nice word meh..u ni mst blaja tggi2 nie eh" "xde la..SPM je.. k la auntie ,i nk grk nie lmbt ni mau sembahyang lg..hehe" "jmpa lgi ya..papai"

ades..pastu dlm ati ni duk ckp je tgk bunge ni layu.. xpe2 lgpun box kure2 aku ni de peti ais..hehe sedangkan letk camera pun kedai ckp water damage..wakakkakakaka!!hmm pas dah bg bunge dkt yg tersayang tu ase mcm lega sikit.. tp hmm tingat dgn word yg dye ckp "kalo kite nk pe yg kite nak kan tu mst xkan dpt tp bnd yg kite xnk tu la kite dpt" what meaning of that?? hm mknenye jgn berharap? or berhenti berharap pd sesuatu? without usaha sume? then kalo seekor semut tu nak kan gula then xdpt? so dpt nasik? cmtu?? urm ntah la.. terase giler dye ckp cmtu.. aku nie kdg2 ble org len ckp "A" mst aku pk "A" tu smpai penamat.. ntah la aku nie suke sgt memikir.. urmm nk je hentak2 pala hottak nie bia pecah so xde nk berpikir sgt.. huhh!!stupid!!!! aku nk makan pun ase mcm knyg..hmm sumpat je pape yg patot.. hmm ase nk tido je memanjang..nk refresh yg serabut nie...xpun bia tdo lme2 x bngun2..pastu ble cukup mase bru bngun pastu jd org len.. huh!!btw thx cik nurnyda coz appreciate with it. ;)

erry kacak lagi bergaye | 2:58 AM

Friday, January 14, 2011


JAN14,anniversary kiterorg yg ke =5, ni bru je jd zigot kalo nk ikotkan dlm system peranakan bebi..hehe, kalo dah cukup 9bulan bru cukup matang each relationship kot..haha,urm bes2 kua rini.. ntah camne aku mcm buang tebiat lak duk cr kedai2 bunge.. haha! mangun2 tdo.. g google search kedai bunge kat ipoh..haha! mmg buang tebiat nie..pastu duk tnye akak "kak.. ne ea kedai bunye kat ipoh nie.. kalo ley yg idop2 punye".. akak menjawab "tanam sendiri kalo nk idop2".. =.= malaz toi melayan org tua yg ambek degree dlm Pengajian Bahasa Kurang Ajar nie, pastu twos duk pusing2 area2 taman.. pastu duk cr tetttttttttttt haha..pastu twos g town..pusing punye pusing de jmp kat kedai bunge.. nk beli tp tkt layu lak..almaklumla bawak kete ferari je pun..haha.pastu smpai kat cc si istri.. pastu tetibe duk gtaw "hm syg.. kedai bunge x jmpe la..jenuh dah cr" pastu dye buat muke pelik2..hehe..mybe dye taw kdg2 aku ni menjengkelkan agaknye..pastu jalan2 tesco makan pizza..beli bearbear2 comey..ee!! senanye nk je bearbear tu..gwam giler.. pastu bdn ni ase mcm letih toi..ntah la tataw la ngape.aduh.. :DD
btw totally bes :DD dah mcm laki bini duk hangout.. mcm bese kami d perhatikan ..haha

btw..HEPPY ANNIVERSARY SAYANG :)KALO LEY NNTI DAH KAWEN.. BIA SMBUT 2 2 SKALI ANNIVERSARY... NIKAH NG KAPEL..HEHE..X GITU UCUK MASHIN MASHAM <3

erry kacak lagi bergaye | 11:06 PM

Wednesday, January 12, 2011


Hmm..tensen2.. ngan keje lg..pastu ng prob kwn2 lg..ng boss mcm kimak nokaram suggoh..hmm so far nk citer 1 per satu.. ni sal tensen ng keje..berikut adalah list2 nye

  1. Boss a.k.a si pendek
  • Dtg2 x pepasal suh aku sapu2 smpah..ee! mentang2 aku buat part time je pown..pastu duk gud2 aku dpn staf2 yg len.. mcm kimak.. ee! menci giler.. gaji xde lak naik2 nye.. yg pasal gado ng dak cine kat cc tu sape jgk ler yg setel..ni ha dak kecik comey ni jgk yg handle..haha WAKLUtettt**! jgn gelak oke.. nga siyes gila babat nie.
 2.  Member2
  • Ni lak smbang sal mmbe2.. de la sorg nie an.. dye kire BFF aku la.. tp ntah la mcm trase giler jgk pe yg dye buat..ble dye nga ade duit..xde nk lepak mlm2 ng aku.. ni ble dah gaji lepak kejap pastu lost kontek smpai 2 or 3 hari.. APAKAH? Ble dye dah kureng sikit bru nmpk muke.. lepak2 ng aku sume..yg paling x thn la an..rokok pun mau sorok ka impan dlm pouch bag..aiyo macha!! rokok aku pun ko uat mcm rokok wakaf bhai...de aku potpet2? xde kan.. so ade otak bole pikir..ee! ni lak sal sorg mmbe aku jgk.. kire mcm awek kpd mmbe aku.. ntah la x abeh2 nk kaco2 aku..dah taw aku ade awek.. yg hang duk gatai nk ejas2 buat ape..x ke bangang mcm tu?xpe bia kan.. malas nk layan.. dye kate aku cool?smart?style?suke gaye aku ckp? suke gaye aku jln?aku kelakar? p mam la nk ckp cmtu pun.. coz aku adalah aku.. and then afkos ery(hunny) adalah nida(hubby)..,hmm sorry syg.. coz libatkan syg ng mcm2 hal ng yg depa2/perasit2 nie. hm x suke sgt wat syg jeles2 sume..sorry syg, please trust me what i doin oke? slame ni b x pnh nk wat mcm curang2 ke pe ke.. sume b jge lek lok.. b x pnh nk pgg2 girl ke or watever ng girl len dpn syg kan? so understand wat im doin rite??coz im yours.. and ur mine. <3<3  ILOVEUNEVERENDTILLMYLASTBREATH INSYALLAH..SEKIAN ;)

erry kacak lagi bergaye | 6:40 AM

Sunday, January 9, 2011



Hm,act sblm ni aku mmg susa sgt nk cayekan mane2 girl, hm b4 nie aku just nk maen2kan perasaan diorg je, aku suke bg diorg syg kat aku and then aku tggl cmtu je.. hmm then tuhan maha esa tu nk tunjuk kekuasaan-NYA tu kat aku pd sorg gadis.. cik nurnida syafiqah amran kaulah sumber oksigen aku :) syg kau sgt2.. act aku x sngke yg aku boleh sygkan ko sejauh ni.. urm dlu kite slalu sgt gado2.. smpai nk mnx putus sgale.. tp.. urm naluri ati aku gtaw yg ko sygkan aku.. ko sorg yg panas brn n suke ckp lepas if ko ngah mrh..kalau boy len gnti tmpt aku ni mybe diorg pun akan giveup.. tp aku ntah la ase nye aku mcm xley blah ble ko ckp mcm2 tyme gado tu.. urm sorry syg kalo slame ni b ckp mcm2 kat bb.. urm mrh2 bb..

Then arini 9 januari..ari yg aku tggu2 ko luahkan sume yg ko simpan..

awak udara saye :)

sumpah ! xpenah nak syg laki cm ne saye syg awk . agk pelik . hehhe . even saye slalu wat awk skt aty . mrh . hangin kt sy . tp awak ttap syg sy kn ??? heheheh .
* if awk bce bnd alah nih . tulis kt wall sy pape je k ucuk syg :)
kalo lehh sye xnak laki len dh ! ckop awk sowg je tau ! nie pown susa nk jge . buas bno pown awk nih :) hehe .
* eh eh ! buas ke awk ?? heheh
sehari xjmp awk ase cm sesak nafas . kn AWAK UDARE SAYE :) . heheheh 
* iloveyouuu . imissyouuu n ineedyouu tau x sengettt !

:))

Dan aku pun balas dgn pe yg aku nk luahkan

urm syg.. sorry k kalo slame ni b buat syg mrh2.. mrh2 kat syg
ni b luah ni ase air mate duk takung nie
hm..
b cube nk epi kan bb selagi bole
nk bb ase yg b sygkan bb
nk bb ase yg bb epi idop ng b
nk bktikan yg b ley jd sorg laki utk bb
even kdg2 b ase mcm rndah sgt ble bb citer sal ex bb
b syg kan bb
b mrh2 sume tu bkn nye b benci
b syg bb la b potpet
hm b ni senanye bkn nye byk ckp
ble knl ng bb je b jd mcm ni
byk ckp
ade je topik nk citer
hmm..
i need u syg
sori kalo slame ni b wat syg mcm2

hmm nie je syg
kang tkt mate masuk habok lak
hehe :)


muahx
jgn nanges k syg?
hm b nmpk pe yg bb buat slme nie
b nk bb luah kan je
syg ego..tp syg x pndai nk menipu ng kate2.. ;(

hmm syg jgn nanges dah k?
kesat2
b pun dah kesat2 dah
aiyo
ni kalo de sblh2 nie dah pelok kuat2 da
Erm aku x kuat bile ko ckp mcm tu kat aku.. sumpa aku syg ko sgt2 gile!! thx sbb bb trime b se ada nya .. urm b taw b x mcm dak len yg rajin g mesjid.. :DD
papepun.. iloveusomuch!!
omg! please heard my heart voice "iloveusomuch cik nurnida syafiqah till my last breath..insyaallah..mau anak ramai2 ye syg.. nk sume comey2 debab2..hehe..muahxx!!! 


kepada ex2 aku yg bongok tu.. hh tlg lah hormat ng pe yg aku wat skrg nie.. aku ng korg dlu sbb aku x suke ng attitude korg.. korg sume xnk dgr ckp.. kalo aku ckp NO.. so jgn la wat.. korg nk sgt kan.. so.. x kisah la aku tggl korg mcm tu je without reason.. aku xkan ckp byk kalo aku toi2 dah fedap.. aku nk kasi korg pk sndiri apakah mengapakah aku wat cmtu..TRIMAS pd yg hormat ng aku skrg.. korg lah sahabat aku :)

erry kacak lagi bergaye | 7:30 AM