♥erry ni sape?

erry ngok
Just called me erry, im 22Year old but my looks like 18teen.HAHA coz my body quite small but im taller than my nyd ucuk2,ngee~im just simple person alike. anti racism activities and im Anti-FA,sorry my bad english. haih!Im programmer,designer,coder,scripter DBier,TMier,penjaja :D papepun aku just insan bese. arap korg follow add aku yg x seberapa ni k.Trimas.

♥Keinginan

Mahukan Nyd
Nak ada beby dgn beliau
Pastu xmo kawen 2 ke 3 ke 4 ke. coz beliau da mcm 4 in 1.


♥Paling Penting

BB Ucuk tmbm
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi

♥Cakap-cakap

your tagboard code

♥MEMORIES


•December 2010

•January 2011

•February 2011

•March 2011

•April 2011

•May 2011

•June 2011

•August 2011

•October 2011

•November 2011

•March 2012


♥MUSIC

Music: ♬

Gio - Bila Cinta
♥CREDITS

♥Picture upload :PHOTOBUCKET
♥Coding :
♥Image: 1

Powered by Blogger


Friday, August 19, 2011


Pejam Celik Pejam Celik dah nak raya nie. haih! umo pun dah maken meningkat ni..taun dpn dah 22++ eee! x suke toi kalo org duk2 tnya sal umur2 ni..hm bes ke raya ni? siyesly. aku sendiri x penah rase raya ni cmne.. tyme2 kecik tu bese la pnh mrse tp bila dah besar2 nie..adoyai taun ni masuk 5 kali raya aku x smbut.. ngee~ act aku sendiri pun x suke celebrate2 ni hm bkn nye ap.. sume sbb melayu terikot adat2 ni bkn ny nk ngikot adab. aku aku taw la aku pun mlayu jgk sbb ak taw korg mst tny cenggitu kat aku jgk kan2? siyesly tingin sgt nk beraye.. ni dah tgh bulan ni pebenda brg2 rya aku x g beli lg..de je x kena.. ad je yg cancel2.. hm nk wat cmne.. ase mcm xkn mgkn aku nk merase sume tu..1st raya kna keja.. :D aku bukan ny duk terkejar2 sgt duit nie.. aku keja pun sbb nk ilang an ase bosan ng xmo kasi mak aku potpet2.. kalo aku x keja pun de jgk sen masuk coz aku wat some bisnes len(selain server game), so far alhamdulilah..tiap2 mggu leh kasi mak aku duit blanje dapur.. sebelum ni aku teruk gila, penah g merantau jauh2..lari rumah sbb nk merase berdikari..act.. berdikari ni mmg la org ckp cam sng.. act.. cmne kalo korg idop jauh dr kawan2.. family..siblings..saudara? tyme tu korg xde sen nk mkn..ng keja lg..pastu ulang alik g keja jalan kaki dkt 9-10km? isap rokok sebatang untuk 2 3 hari? tu sebatang beb bukan sekotak, tdo lapik kotak.., baring2 tepi2 bus stand.. cukup tyme siap2 mandi masjid pastu g keja.. amcm? korg give up x kalo life cmtu?? and nk balik umah kompom kena maki hamun kan? toi x? and then korg kecik ati x bila mak korg ckp ko ni anak x guna sume? blaja sume xmo.. so cmne tu? ha tu la aku dulu.. punya gila.. xdgr ckp..degil..pemalas..kaki enjoy..tp sekarang? aku aggp sume tu mcm zaman jahiliah aku.. mak aku pun bangga dpt ank mcm aku.. hehe.. coz aku ni len mcm mak aku ckp.. dah mcm murah ati je.. :) sbb aku taw mak mna x sygkan anak even maki anak dia sndiri sume tu nk kasi moral value je. mak aku bising jgk bile taw aku ni piercing(tindik) tp kejap je la sbb mak aku taw yg aku ni jns cmne.. means.. aku ni jns x pengaruh ng bnd2 yg negatif mcm dadah2 ni or maksiat2 ke.. mmg la aku ni suke ckp merapu2 lucah .. tp dlm fesbuk or dlm tenet je tp kat lua? aku ni jns diam x byk ckp.. awek aku sndiri jgk aku ni susa nk phm sbb kadang2 angin aku ni da mcm monsun..x tntu n aku ni susa nk mrh..nk tengking org.. boleh refer kat gf aku kalo nk taw aku ni cmne sbb da setaun da aku ng dye.. dy(gf aku le) dr mula2 aku knl dlu punya la susa nk jinak.. siyes give up da..mane nk tahan.. n x respek aku lgsg..de je bnd nk gado.. alhamdulilah skrg dah setaun pun yeyy!!!! tp mak ayh dye pun aku lum intro lg..adoyai maybe lum masa lg. mak aku dah suh kenai2 da sbb ari2 duk tnya kalo aku kua uma "g mne angah? jumpa awek eh"..aku ngan muke selenge "mane de..g kua la td xkn kua jmp awek kai short"..ha cmtu la bole di kata kan ari2 duk ckp cmtu.. mean mak aku dah suka da kat awek aku tu..ngee~ n mcm bese mak ckp "kamu jgn duk kawan ng gurl yg mcm2 dulu tu.. umi x suke..kalo yg skrg ni la bgus sikit..bertudung je..sejuk mata ni" uhuk2 sejuk2 jgk.. ni aku yg nk kawen bkn ny umi aku..stop utk cite sal gf aku.. ni sal kawan2 aku lak.. kawan2 aku kebanyakan nye dak2 student/pakcik2/makcik2/pekeja goverment/engineer/manager company/president syarikat bapak diorg sbb bapak mmbe aku tu meninggal so anak dia yg x cukup nk matang tu(umo 22) duk ganti bapak dia.. ng kai baju besar nye.. slua xde saiz kecik..., n kawan2 yg berlainan bangsa..coz aku ni bukan nye racism racist.. kalo respek aku sekali sure aku respek 100 kali.. aku de jgk kwn2 ng dak2 yg perangai duk layan clubbing2 or yg duk melayan najis dadah nie tp aku xde nk terjerumus pun.. yg kaki clubbing tu slalu ajak aku g club.. aku ikot je tp x masuk dlm..lepak lua club makan choki2 (sbb aku paw mmbe aku suh bwk choki2 kalo nk aku follow) tp pun tataw motif diorg ajak aku g mane2.."erry ade mane?" "kat umah..bru lek keje..awat??" "clubbing jum..aku payong" "aduh malas la..pnt kot.." "ala jum la..ko duk je lua club..aku beli la kudap2".. lepas dah puas kat dlm club pastu diorg kua bwk betine..pastu duk intro2 kat aku lak..ceh mcm aku nk knl lak ng tine2 tu.. xde mase aku.siap ada duk usha2 aku lak.."umo brape?" "21" "nmpk cm muda la..comel cam budak2" ...euwwwwwwwwwww!! geli aku.. p mampos la nk comey ke pe ke.. kang kalo aku wat muke nerd kang kate aku ni gigolo..wtf!

ADOYAI PENAT MENAIP.. NNTI SAMBUNG LAIN..





erry kacak lagi bergaye | 2:05 PM