♥erry ni sape?

erry ngok
Just called me erry, im 22Year old but my looks like 18teen.HAHA coz my body quite small but im taller than my nyd ucuk2,ngee~im just simple person alike. anti racism activities and im Anti-FA,sorry my bad english. haih!Im programmer,designer,coder,scripter DBier,TMier,penjaja :D papepun aku just insan bese. arap korg follow add aku yg x seberapa ni k.Trimas.

♥Keinginan

Mahukan Nyd
Nak ada beby dgn beliau
Pastu xmo kawen 2 ke 3 ke 4 ke. coz beliau da mcm 4 in 1.


♥Paling Penting

BB Ucuk tmbm
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi

♥Cakap-cakap

your tagboard code

♥MEMORIES


•December 2010

•January 2011

•February 2011

•March 2011

•April 2011

•May 2011

•June 2011

•August 2011

•October 2011

•November 2011

•March 2012


♥MUSIC

Music: ♬

Gio - Bila Cinta
♥CREDITS

♥Picture upload :PHOTOBUCKET
♥Coding :
♥Image: 1

Powered by Blogger


Sunday, March 20, 2011


urm ni bila aku ingat balik cite ni mmg buat aku terpk2 smpai skrg.. urmm b4 ni aku ada ex gf yg agak buas la jgk..tyme tu aku kat jb.. mmg buas sgt2.. tp aku jaga dia.. aku care dia cam mana aku jaga kaw skrg.. tp aku ase aku jaga kaw 100.10% more than her. dia drpd buas tu terus ley hormat org tua sume but x pernah nk hormat aku.. urm ok then aku x kisah if dia tak hormat aku tp must b respect others. tu yg pntg.. so far.. mcm2 aku pot pet dia then dgr cite skrg dia pun dah jd cekgu.. thx god. dia dgr apa yg aku ckp . even tyme tu aku teramat lah muda.. bru 18thn kalo x silap.. aku bole motivate org len tp aku x le motivate diri aku sndiri.. tp aku bole dgr apa yg my lovely person sampaikan skrg. aku sememang tak ego.. aku jenis diam if kalau ada apa2 masalah.. tp aku ni pendam.. grr!!!! and aku ni sng nk tacing sume.. ><
kalau bole aku xnk tacing2 nie. tp nk buat cam mana aku ni mmg sng sgt nk tacing ng pe yg kaw buat coz kdg2 cite2 lama sume lalu dlm pala otak aku nie. kaw tataw sblm ni mcm2 aku dah lalui sume. aku jaga makan minum pakai kaw sume tu coz aku nk kaw senang ng aku.. aku nk kaw appriciate apa yg aku buat sume. even aku sengkek sekalipun aku try juga survive sebaik mungkin sume. tp penah aku merungut selama ni? PERSOALAN*
aku xnk jd cam boy2 len yg kawan ng gurl/gf coz NAFSU.. that all.. aku leave sume mmbe2 BFF gurl aku coz kaw ok. d ikotkan aku mmg ramai sgt BFF gurl.. dlu sblm aku knl ng kaw mmg aku kaki lepak ng diorg.. tp skrg? nope.. coz diorg phm aku ni cam mana.. bukan ny aku tgglkan diorg sbb aku dah ada kaw.. diorg nk aku concentrate kat kaw je. that all sygs. AKU NAK KAW INGT.. KAW SOUL AKU.. KAW HATI AKU.. KAW KAKI TGN KEPALA AKU..AND KAW A PART OR MY LIFE THAT ALL..

erry kacak lagi bergaye | 8:35 PM


Sayang.. Act aku tak kasi kaw buat itu..buat ini sume nye bersebab.. aku nk kaw jadi girl yang toi2 org respek bak muda bak tua. aku tak nak kaw berubah sume tu d sbbkan kaw nk jaga ati aku ni. coz kalau aku xde kaw mst akan buat balik bdn2 cmtu. aku xnk.. if kita xde jodoh or aku mati awal ke aku nk kaw teruskan niat kaw utk jd cmtu..i mean kaw jd gurl yg d respek sume bukan nye gurl yg terlalu friendly smpaikan x jaga tatatertib pergaulan antara laki n pompuan. that all sygs. aku taw.. aku ni ape la sgt nk arah2 kaw itu ini coz aku ni pun teruk.. kaki minum.. piercing sana sini.. tp tu sume dlu.. aku brubah coz aku nk diri aku sndiri yg brubah dan bukan nye aku brubah utk sape2. dan kaw ingt.. kaw brubah coz diri kau utk jd yg terbaek.. dan plis jgn brubah sbb nk jga ati aku.. aku trase sgt bile kaw ckp cmtu.. kaw mcm "terpaksa" buat cmtu coz aku.. urm tak pe lah. kalau kaw ase itu diri kaw .. kaw go on je la. pape pun aku nk gtaw.. sume laki ada "nafsu".. catch it in your mind ya. cam mana lak kan kalau gf diorg yg duk buat2 mcm2 kat aku.. i mean.. usik2 aku.. hug2 aku.. even BFF? walaupon kawn bek? diorg tetap girl kan? diorg pun ada "nafsu" kan? that all.. tu yg persoalan sume. selama ni kaw ada nmpk x aku lebih2 or sntuh2 ng gurl2 len? even depan2..even blakang? tak kan? coz tu bukan aku.. aku jaga sume tu coz kaw.. aku nk jd contoh utk kaw. that all.. aku nk kaw "tangkap" "perati" apa yg aku buat depan kaw. and takda maksud apa2 utk aku kongkong kaw. i hope u understand. aku dah citer sume ni kat sini. hope kaw bole paham apa yg aku mksudkan ni. btw.. IMISSYOUSOMUCH..ILOVEUSOMUCH TILL END.

erry kacak lagi bergaye | 8:21 PM

Monday, March 14, 2011


urmm.. nie buat lg catatan.., NGAH HOT2 NIE..GRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! sbb nye..xyah la citer..malas malas..malas..malas..GRRRRR!!!!!

erry kacak lagi bergaye | 12:13 PM