♥erry ni sape?

erry ngok
Just called me erry, im 22Year old but my looks like 18teen.HAHA coz my body quite small but im taller than my nyd ucuk2,ngee~im just simple person alike. anti racism activities and im Anti-FA,sorry my bad english. haih!Im programmer,designer,coder,scripter DBier,TMier,penjaja :D papepun aku just insan bese. arap korg follow add aku yg x seberapa ni k.Trimas.

♥Keinginan

Mahukan Nyd
Nak ada beby dgn beliau
Pastu xmo kawen 2 ke 3 ke 4 ke. coz beliau da mcm 4 in 1.


♥Paling Penting

BB Ucuk tmbm
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi

♥Cakap-cakap

your tagboard code

♥MEMORIES


•December 2010

•January 2011

•February 2011

•March 2011

•April 2011

•May 2011

•June 2011

•August 2011

•October 2011

•November 2011

•March 2012


♥MUSIC

Music: ♬

Gio - Bila Cinta
♥CREDITS

♥Picture upload :PHOTOBUCKET
♥Coding :
♥Image: 1

Powered by Blogger


Thursday, June 23, 2011


Awak nak taw x sayang..kelmarin tu kan kan , kan saye nyanyi lagu ala2 ANUAR ZAIN tu kan kan.. senanye mmg da lame nk nyanyi untuk awk. Just segan sbb sore saye ni da mcm hape da, HAHA plus ase nye wat ape nak segan coz kite pun da same dkt staun :) patot la awk tetibe sandar kat bahu tyme saye nyanyi tu.. hehe terharu eh? tp dlm ati saye ni dupdapdupdapdupdupdapDAP.. <3 papepun. Hepi ng awk. even kdg2 kite gado sbb tataw nk lpk mane kan.. ily sayangs. ha mggu dpn nk nyanyi lagu len lak untuk awk..ngee~

erry kacak lagi bergaye | 12:35 PM