♥erry ni sape?

erry ngok
Just called me erry, im 22Year old but my looks like 18teen.HAHA coz my body quite small but im taller than my nyd ucuk2,ngee~im just simple person alike. anti racism activities and im Anti-FA,sorry my bad english. haih!Im programmer,designer,coder,scripter DBier,TMier,penjaja :D papepun aku just insan bese. arap korg follow add aku yg x seberapa ni k.Trimas.

♥Keinginan

Mahukan Nyd
Nak ada beby dgn beliau
Pastu xmo kawen 2 ke 3 ke 4 ke. coz beliau da mcm 4 in 1.


♥Paling Penting

BB Ucuk tmbm
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi
Belum Siap lagi

♥Cakap-cakap

your tagboard code

♥MEMORIES


•December 2010

•January 2011

•February 2011

•March 2011

•April 2011

•May 2011

•June 2011

•August 2011

•October 2011

•November 2011

•March 2012


♥MUSIC

Music: ♬

Gio - Bila Cinta
♥CREDITS

♥Picture upload :PHOTOBUCKET
♥Coding :
♥Image: 1

Powered by Blogger


Friday, April 29, 2011


Is it sometimes or always we'll that 1 feeling which can "hurt" our hearts and lung when we miss someone?? Hm.. and how did u feel when your person that u lovely well suddenly teach n teaching u the "God Blessing"? Is it him/her wanna play with the "KARMA" with u?? And.. is it ur life too badd then someone wanna change for it? wanna change him/her personality likes hypocryte, hmm bukan apa, just my opinions kan.. hm, kalo nk brubh camna pun dont tell others. coz we repent to Allah roadways but other or ect. bukan ke itu da mksd nye menindas?memperli?hina sesorg? i mean.. dont judge some people dr side luaran. kalo tgk dye tu twok cmne pun dlm ati? kita pun tataw kan.. hm, aku xkisah kalo nk judge aku cmne pun.. nk kata aku twok pun cakap lah. aku mcm da xkisah da skrg.. :) siyesly.. ntah la.. pe yg aku ase skrg nie mmg jarang sgt jdi.. aku da ase mcm aku ni yg dlu2.. ngadap game, xde selera nk mkn.. ngadap programming..kuat tido..serabut,, siyesly aku toi2 serabut.. someone pls help me.. grr!! hm n lg 1.. de sorg mamat nie tetibe perli aku kan.. "kaw tu x study tggi2,, stakat spm.. pe la sgt" aku jwb "atleast dlm poket aku de je sen dr kaw langsung xda pape.. n atleast aku de harte sndiri.. dr kaw langsung xdak" so jgn la duk pndg hina org yg bodo bangang mcm aku yg stakat spm ni xreti apa2 n jgn ingt kami ni xle cr rezeki,n skill.. kalo kaw pndai sgt.. meh celen ng aku buat software/programming degree type.. aku cabar kaw.. kalo kaw hebat sgt.. taw pun kaw langsung x reti.. da goyang.. aku hempok jgk kang.. jgn ingt kaw tu dak skola agama(smka) sama cam aku tu kaw pk kaw complete.. pala otak kaw.. ntah bpe gurl kaw da tibai.. atleast aku xd mcm kaw duk kaki pompuan kaki PUSSY..BODO X SKOLA X BLAJA MORAL..KIMAK.... hm pape pun.. aku skrg de plan idop aku yg len skrg.. thx kpd WAN sbb duk brainwash aku n aku brainwash dye lek.. aku ckp kat dye pgg pd 1 tahap word nie "GTAW KAT GF KAW TU.. CKP KAT DYE, KAPEL DA LAMA XKAN X PHM KAW NI CMNE AN.. XKAN TATAW KAW NI BODO KE.. BANGANG KE..BENDUL KE..KAKI STALKER KE.., N TRUST IS MORE IMPORTANT" P/S TOLONG WAT AKU YG AKU SUH KAW BUAT KAT GF KAW TU K KALO NK TAW DYE SYGKAN KAW KE TAK.. eh tp npe ea bile kaw tnye kat aku "GF kaw lak pe cer? oke x?" then tetibe lak aku mcm tingat kat word2 dye tu.. hm dye suh aku brubh? oke fine. i can made it. xkisah.. tp..cara dye smpaikan tu da mcm hina..caci my pride? ad ke dye ingt aku jaat sgt? hm kalo aku jaat kan. aku ase.. better aku looks around gurl len? men gurl blakang dye? mybe? xpun.. aku x payah ngdap..taking care dye hard2 da mcm hape lg tiap2 ari..ng redah ujan..panas sume because of her? oh. ni bukan ungkit2 just reminded only. kdg2 pe yg manusia buat nie yg buruk je org tego.. tp yg bek? tepuk dada tnye selera. aku taw aku ni jaat cam setan.. so xyah la kwan.. lepak sume ng aku :) atleast de yg twos trg camtu kat aku :) . papepun utk korang..korang (gurl)..cari lah boy yg toi2 ley bimbing korang suh jgn wat bnd x elok.. n yg bole taking korg da mcm bini.. sume kemahuan yg korg nk dye still ley tunaikan..insyaallah.. that mean he truthly love u :) and kepala korang..korang..korang (boy) krg cari lah gurl yg bole bahagia kan korg.. yg respek ng attitude korg..ambik ati korg.. 1 kepala ng korg.. dgr cakap n yg paling pntg tolak ansur.. kepada boy.. jgn jd SETAN cam aku okay :) papai.~

erry kacak lagi bergaye | 2:41 AM